» Kût’ül-Amâre Kutlamalarını Kim Kaldırdı?  » Asker Üniformalı Gösteriye İnceleme  » Danıştay: İş Bırakma Sendikal Faaliyettir  » Ortaylı: “Müfredatı Hazırlayanlar Düşük”  » Kutlu Doğum Haftası Kaldırıldı mı?  » Kursiyerlere Ek Ders Ücreti Ödenecek mi?  » MEB: “Saatle İlgili Çalışmamız Yok”  » Eğitim Sen’den Pisa 2015 Raporu  » 2017 Nöbet Görevi Ücreti Artıyor  » Eğitim Sen: Diyarbakır’da Tüm Üyelerimiz Göreve Döndü  » Dersler Daha Geç Başlayacak  » 8 Kentte Kar tatili  » TBMM Genel Kurulunda Terör Kınandı  » Artvin’de ve Giresun’da Okullar Tatil  » O İlde Okullar Bir Gün Tatil Edildi  » Türkiye Okuduğunu Anlamıyor!  » 934 Öğretmen Daha Göreve İade Edilecek  » Türkiye PISA 2015’te Sınıfta Kaldı  » Eğitim İş MYK’dan Eğitim Sen’e…  » 2017’de Hangi Günler Tatil?  » MEB: Hababam Sınıfını İzleyin  » Ekmek ve Kirada Alım Gücü Geriledi  » 1500 Engelli Öğretmen Atanacak  » Eğitim İş: “Başkanlık Sistemine Hayır”  » Greve Ceza AİHM’den Döndü  » Üç Yeni Sınav Görevi  » “Tazminatlar Dayanışmaya Aktarılacak”  » Yeni EBA Yayında  » Türk Eğitim Sen: “Başkandan Memur-Sen’e Ayar”  » İlk ve Orta Dereceli Okullar Tatil Edildi
Eğitim Haberleri

4+4+4’le İlgili Önemli Açıklamalar (Video)

A+  A- 4+4+4’le İlgili Önemli Açıklamalar (Video)

(Her öğretmen-veli izlemeli ||| Video Haber) Bakanlık müsteşar yardımcısı, sendikacılar, eğitim uzmanları, veliler konuştu. Eğitim Bir Sen Genel Sekreteri Ahmet Özer ve Eğitim Sen Genel Başkanı Ünsal Yıldız telefon bağlantısıyla katıldığı programda 4+4+4 ile ilgili önemli konulara değindi.

Programa yine telefon bağlantısıyla katılan Milliyet Gazetesi Yazarı Abbas Güçlü ve MEB Müsteşar Yardımcısı Salih Çelik de 4+4+4 eğitim sistemi hakkında açıklamalar yaptı.

Video 1’er dakikalık bölümler şeklinde otomatik olarak yürütülmektedir.

Diğer bölüme geçmek için bekleyiniz, geçişler otomatiktir.

Bu haber GÜNCEL, ÖZEL HABER kategorisi altında 24 Ağustos 2012 tarihinde eklenmiştir. "4+4+4’le İlgili Önemli Açıklamalar (Video)" başlıklı haberimize yapılan yorumları RSS bağlantısı ile takip edebilirsiniz.

1. TansuYegen

Bu algılayıcılarla donatılmış kask, Manyetik Rezonans Görüntüleme (MRI) sistemine göre 4 kat daha iyi beyin taramas… https://t.co/QUpXu2LPiz

1. ibfk2014

GOOOOOOOOOOOOLL | Medipol Başakşehir - Galatasaray: 4-1 76' @E_Adebayor (P) #ibfkVgs https://t.co/JTSnAIJVd1

1. Haberturk

Bugün usta sanatçı #NejatUygur'un aramızdan ayrılışının 4. yılı... Saygıyla, sevgiyle ve özlemle anıyoruz https://t.co/PYKNnxUpB9

1. Dirty1907HARRY

RT @jurnalsport: Osmanlıspor'da 61 numaralı formayı giyen Trabzonlu Numan Çürüksu'nun Burak Yılmaz'a yaptığı anlamsız faul neticesinde Trab…

1. Kumarizim

Yorum yaz

Site içeriğini kaynak göstererek kullanabilirsiniz.
Haberlere yapılan yorumlar yorum sahiplerinin sorumluluğundadır, egitimciyiz.com sorumlu tutulamaz.
Bilgi